Medisinske myter har plaget flere generasjoner for å forårsake større helseproblemer i samfunnet. En av de vanligste sykdommene folk har er forkjølelse, noe som kan påvirke hver person forskjellig. Det vi anser som visdomperler, har kanskje ikke så stor verdi. Det kan virkelig gjøre deg sykere med hver dag som går. Det er viktig å skille gode råd fra det dårlige for å behandle enhver sykdom på riktig måte. Prøven med å måtte håndtere en løpende nese eller hodepine, når du fortsetter i flere uker, kan påvirke din fysiske og mentale helse dårlig. Så du må være godt klar over de naturlige rettsmidler og behandlinger som fungerer bra for forkjølelse. La oss se på noen av forkjølelsesbehandlingene du må unngå for å holde deg borte fra mer sykdom.

Kalde behandlinger

1. Hot Toddies

Mange tror at en toddy som en whisky, blandet med sitron og varmt vann, hjelper til med å bli kvitt forkjølelsen. Alle av oss vet nå at bruk av alkoholbaserte håndrensere dreper virusene på huden, men inntak av alkohol vil ikke gjøre det samme i kroppen din. Det vil bare dehydrere deg for å forårsake mer ubehag på slimhinnene, noe som gjør det vanskeligere å bekjempe viruset. Kulden kan vare lenger når alkoholen brenner halsen din for å forårsake dehydrering. Å drikke appelsinjuice, mye vann eller mynte te er alltid et bedre alternativ. Du trenger alltid å bli hydrert for å fjerne overbelastning. Åtte kopper vann må inntas hver dag når du er syk.

2. Sink

Lengden på forkjølelse kan forkortes med sink, men du må være forsiktig når du bruker den. Å ta sink i munnen er den beste forbruksformen for å få det til å redusere kulden effektivt. Sinktilskudd kan forkorte varigheten av forkjølelsesrelaterte symptomer med nesten en dag eller mer. Imidlertid kan den dårlige smaken av sink føre til kvalme. Dette vil bety at det ikke er en god behandling for barn.

 

 

3. Å leve med symptomene

En forkjølelse forkortes ikke ved å lide av muskelsmerter, feber, sår hals og rennende nese. Å ta medisiner vil hjelpe deg med å bekjempe viruset raskere, men hvis du vil unngå å ta kjemikaliene i disse medisinene, kan du gå etter naturlige midler for å behandle symptomene. Det er viktig å ta så mye hvile som mulig for å komme seg fra kroppssmerter og feber.

4. Vitamin C

Alt fra forkjølelse til alvorlige problemer som kreft sies å oppleve en reduksjon i effekten når kroppen får vitamin C. Nylige studier har vist at vitamin C ikke reduserer symptomene på forkjølelse. Idrettsutøvere kan finne det gunstig når de utsettes for ekstremt kalde temperaturer. Det kan eller ikke hjelpe deg med forkjølelse, men vitamin C er ikke en god løsning siden det kan forårsake diaré når det tas i store doser.

4 vanlige forkjølelsesbehandlinger som forårsaker mer sykdom